Agrobanka kupila deo Blagotina

Bez autora
Oct 12 2011

Beogradska Agrobanka je za 25 miliona dinara kupila deo imovine preduzeća za proizvodnju i promet poliuretana i nameštaja "Blagotin" iz Belušića u stečaju. Agrobanka je bila poverilac "Blagotina" i jula je sprečila prodaju te fabrike, nezadovoljna početnom cenom od 20 miliona dinara. Na današnjoj aukciji prodato je i preduzeće u stečaju "Bačkatrans" iz Vrbasa po početnoj ceni od 39,7 miliona dinara, a kupac je novosadski "Promist". Preduzeće "Izbor" iz Bačke Palanke u stečaju je za 1,3 miliona evra kupio preduzetnik iz Mladenovca Žarko Dragojlović.

Agrobanka kupila deo BlagotinaBeogradska Agrobanka je za 25 miliona dinara kupila deo imovine preduzeća za proizvodnju i promet poliuretana i nameštaja "Blagotin" iz Belušića u stečaju, saopštila je danas Agencija za privatizaciju.

Agrobanka je bila poverilac "Blagotina" i jula je sprečila prodaju te fabrike, nezadovoljna početnom cenom od 20 miliona dinara.

Na današnjoj aukciji prodato je i preduzeće u stečaju "Bačkatrans" iz Vrbasa po početnoj ceni od 39,7 miliona dinara, a kupac je novosadski "Promist".

Preduzeće "Izbor" iz Bačke Palanke u stečaju je za 1,3 miliona evra kupio preduzetnik iz Mladenovca Žarko Dragojlović.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik